Piparkakkulinna, joka sopii täydellisesti aloittelijalle 

Luo kokonainen pieni satumaailma prinsessoineen, lumoavine prinsseineen sekä kauniine yksisarvisineen...

Piparkakkulinnan malli

 

Toisenlainen piparkakkutalo, joka on sekä helppo että hauska tehdä! Tässä linnassa ei ole lainkaan vaikeasti yhdistettäviä tai haastavia osia, joiden sijoittamista joutuisi pähkäilemään. Tämä linna koostuu yksinkertaisesti neljästä jämerästä tornista, joiden välissä kulkee vahva muuri. Suorastaan täydellinen pienille ritareille ja prinsessoille, jotka voivat olla mainiosti mukana tämän linnan rakentamisessa.

Tämän linnan mallia on saatavana kahdessa eri koossa, suuremman linnan mitat ovat (noin) 40 x 40 cm ja korkeus 17 cm. Pienemmän linnan mitat ovat (noin) 30 x 30 cm ja korkeus 13 cm.

Rakennusvinkit:

Koristele osat mielellään makeisilla tai kuorrutteella, ennen kuin kokoat ne yhteen. Aloita kokoamalla neljä tornia yksi kerrallaan ja anna niiden kuivua. Muuraa sitten tornit ja muurit kiinni toisiinsa ja aseta lopuksi portti paikalleen. Valmista!

Anna piparkakkulinnasta tulla aivan oman piparkakkumaailmanne keskipiste! Linnan pihalle löytyy leivottavaksi useita jännittäviä vaihtoehtoja, kuten prinsessa, prinssi tai vaikkapa linnassa asuva kaunis yksisarvinen. Tai ehkäpä sammakkoprinssi odottaa linnan pihalla suudelmaa?

Halutessasi voit leipoa koko sadun! Täältä löydät piparkakkumuotit satumaailman rakentamiseen.

 

Lataa malli tästä:

Helpon piparkakkulinnan malli, 40 x 40 cm

Helpon piparkakkulinnan malli, 30 x 30 cm

 

Mikäli haluat leipoa piparkakkulinnan leikkaamatta itse sen malleja, nettiputiikissamme on myynnissä muottisetti piparkakkulinnan rakentamiseen. Linnan mitat (noin): 10 x 10  cm ja korkeus 8 cm.

Sinulle, joka sen sijaan nautit säätämisestä, leikkaamisesta ja piparkakkurakennelmasi osien kokoamisesta, meillä on myös tarjota hieman vaativampaan piparkakkulinnaan suunniteltu malli, jonka löydät täältä.

 

 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue