Yrityksille

 


Oma muotoilu

Piparkakkumuotteja mainoslahjaksi? Haluaisitko yrityksesi logon piparkakkumuottina? Meillä on mahdollisuus valmistaa muotteja omien toiveidesi mukaan. Muotit ovat erinomaisia markkinointitarkoituksiin tai lahjoina työntekijöille ja jo olemassa oleville asiakkaille. Muotoilu, lukumäärä ym. vaikuttavat mahdollisuuksiin ja hintaan. Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja.

 

Piparimuotteja omalla painatuksella

Piparkakkumuotteja omalla persoonallisella painatuksellasi – tämä on aivan uusi mainoslahjaidea! Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota piparimuotteja itse valitsemallasi painatuksella. Laserkaiverrettu logo ja/tai lyhyt teksti antavat sanomallesi aivan uuden ulottuvuuden. Ota yhteyttä meihin, niin voimme keskustella toivomuksistasi.


 

Jouluahja asiakkaille ja työntekijöille

Piparkakkumuotit sopivat erinomaisesti joululahjaksi tai give awayksi työntekijöille ja asiakkaille! Miksipä et antaisi muottikokoelmaa lahjapaketissa, esim. kuvassa olevassa tyylikkäässä organza-kankaisessa lahjapussissa? Entäpä aivan uusi muotti, joka on erityisesti suunniteltu toiveidenne mukaan? Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä tarjouspyyntöä koskien tai keskustelemaan siitä, mikä voisi sopia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

 

 

 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue