MaksaminenMaksuehdot
Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi asioidessasi verkkokaupassamme. Tästä syystä olemme solmineet sopimuksia erilaisia maksutapoja tarjoavien yritysten kanssa, jotta voisit valita mieleisesi maksutavan.
 
Maksutavat yksityishenkilöille
 
Käyttämämme maksupalveluiden tarjoajan, Klarnan, avulla voit maksaa kortilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksuna. Kassalta löydät Klarnan omat, maksamista koskevat ehdot.
 
Voit myös halutessasi käyttää seuraavien maksupalvelujen tarjoajien tarjoamia palveluita:
 
Paypal (korttimaksu tai Paypal-tili)
Payson (verkkopankki tai korttimaksu)
 
Maksutavat yritysasiakkaille
Yritysasiakkaana voit valita joko korttimaksun, maksun verkkopankin kautta tai maksun laskulla. Jos valitset maksutavaksi laskun, veloitamme käsittelykuluja 2,20 EUR.
 
Laskulla maksaminen
Suomalaisessa verkkokaupassamme laskulla maksaminen on ainoastaan mahdollista asiakkaille, joilla on suomalainen henkilötunnus tai yritystunnus. Käyttämämme maksupalveluiden tarjoaja, Klarna, määrittää, onko laskulla maksaminen mahdollista juuri sinulle vai ei.
 
 
Arvonlisävero
Kaikki verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät ruotsalaisen arvonlisäveron, 25%, mutta voit halutessasi valita nähdä hinnat ilman arvonlisäveroa – tämä tapahtuu vasemmassa kulmassa, lippujen alla.
 
 
 
 
Jos haluat lukea lisää erilaisista käyttämistämme maksupalveluiden tarjoajista, voit tehdä sen täällä
 
     

Tuottaja:  Wikinggruppen