Tietoa meistä

 

Olemme ruotsalainen perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2001. Alussa suuntauduimme keramiikkaan, mutta vuodesta 2005 lähtien piparimuotit ovat olleet kysytyin tuotteemme. Suunnittelemme itse kaiken aikaa lisää malleja ja meillä on hyvä yhteistyökumppanuus useamman toimittajan kanssa. Toimitamme tuotteitamme useisiin kauppoihin, esikouluihin/kouluihin ja yksityishenkilöille ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa. Muutama asiakas kaukaisemmista maista ovat myös onnistuneet löytämään meidät, ja se on aina hauskaa – tilaukset ympäri maailmaa ovat tervetulleita!

Toistaiseksi olemme ensisijaisesti myyneet tuotteitamme ruotsalaisille asiakkaille, mutta nyt meillä on ilo esitellä sekä norjalainen, tanskalainen että suomalainen versio nettikaupastamme. Viimeisimpien vuosien aikana olemme huomanneet ison kiinnostuksen naapurimailtamme ja toivotamme näin kaikki uudet pohjoismaalaiset asiaakkaamme erityisen lämpimästi tervetulleeksi! Tulevaisuutta odotamme jännityksellä ja toivomme levittävämme leipomisen iloa moniin perheisiin, yksityisihenkilöille, esikouluihin/kouluihin ja leivontaan hurahtaneisiin ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa seuraavien vuosien aikana.

Aivan kuten suuri osa asiakkaistamme, mekin olemme lapsiperhe, joka yrittää saada ajan riittämään kaikkeen tarvittavaan kuin myös vapaa-aikaan. Viiden 7  19-vuotiaan lapsen kanssa tämä ei aina ole helppoa, mutta meillä on usein todella hauskaa. Periaatteemme on viettää niin paljon aikaa yhdessä perheenä kuin mahdollista – uskomme, että tämä saa lapset voimaan hyvin  ja meille yrittäjyys on tuonut mahdollisuuden itse päättää ajastamme. Kauniina päivänä, kuten tänään tätä kirjoittaessamme, teemme mielellämme retken, nautimme auringosta ja raittiista ilmasta. Muulloin suosikkipuuhaamme on tietenkin leipominen...

Tervetuloa nettisivuillemme, toivomme, että tulet viihtymään.

 

Jan ja Cathrine Novotny


 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue