Palautukset ja reklamaatiot

 
Palautusoikeus/30 päivän avoin kauppa

Voit muuttaa mielesi 30 päivän ajan ja sinulla on täysi oikeus vaihtaa haluamasi tuote toiseen tuotteeseen tai palauttaa ostoksesi. 30 päivän laskenta alkaa siitä päivästä, kun vastaanotat tilaamasi tuotteet. Lisätietoja tästä löytyy laskusta sekä täältä Forminan verkkokaupasta. Palautettavien tuotteiden tulee luonnollisesti olla käyttämättömiä ja avaamattomassa pakkauksessa (jos kyseessä on pakattuja tuotteita).
 
Poikkeukset: tilaustyönä tehdyt muotit
Avoin kauppa ei koske tilaustyönä tehtyjä kakkumuotteja, jotka ovat logon tai jonkin muun vastaavan muodossa.
 
Ota meihin yhteyttä ennen palautusta
Ota aina yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa info@formina.se, ennen kuin palautat tuotteita, jotta voimme sopia sopivimman palautustavan.
  
 
Palautuksen kustannukset ja vastuu
Sinä asiakkaana maksat palautuksesta aiheutuvat postikulut. Jos päätät palauttaa kaikki tilaamasi tuotteet, veloitetaan palautuksesta alkuperäisiä toimituskuluja vastaava summa – paitsi, että nyt sinä asiakkaana maksat palautuksesta aiheutuvat kulut.
 
Jos tilaamasi tuote vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana Forminalta sinulle, vastaa Formina tuotteesta. Palautuksen tai reklamaation yhteydessä olet sinä asiakkaana vastuussa siitä, jos tuote vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana ollessaan matkalla takaisin Forminalle.


Kuljetuksen aikana tapahtuvat vauriot/Reklamaatiot
Jos tilausta vastaanottaessasi huomaat, että lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, pyydämme sinua ottamaan siitä valokuvan ja lähettämään kyseisen kuvan meille osoitteeseen info@formina.se. Kuvaile sähköpostissa myös lyhyesti vaurioita. Lähetämme sinulle uudet tuotteet vaurioituneiden tuotteiden tilalle
 
Palautus, joka johtuu virheellisistä osoitetiedoista tai noutamattomasta paketista

Jos Posti lähettää tilaamasi tuotteet takaisin Forminalle koska et ole noutanut niitä tai koska olet antanut virheellisen toimitusosoitteen, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta toimistokuluja 6 €:n (EUR) arvosta, normaalien toimituskulujen lisäksi.
 
 
Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue