Aika hengähtää – kiitos mahtavasta sesongista!

Tähän aikaan vuodesta huokaisemme syvään helpotuksesta! Marraskuu on in-ten-sii-vi-nen kuukausi piparkakkurintamalla! Meno rauhoittuu hieman joulukuussa, mutta yhä on paljon tekemistä. Vasta kun uusi vuosi on ohitettu, alamme herätä ja ymmärtää selvinneemme taas kokonaisesta sesongista.

Suuri KIITOS kaikille teille, jotka olette lähettäneet lämpimiä sanoja! Niiden avulla on helppo jaksaa työskennellä pitkää päivää ja yötä, jotta kaikki toimisi! Mennyt sesonki on ollut fantastinen ja sen aikana useat uudet ja iloiset asiakkaat ovat löytäneet meille. Monet teistä, jotka tuntevat meidät jo pidemmän ajan takaa, ovat vinkanneet meistä ystäville ja sukulaisille – kiitos siitä! Mukavaa, että monet ovat myös palanneet meille täydentämään valikoimaansa uusilla hahmoilla.

Suuren suuri KIITOS myös mahtaville yhteistyökumppaneillemme Alicelle, Annielle, Agnetalle, Benille, Claralle, Miriamille ja Rogerille! Ilman teitä emme olisi koskaan selvinneet tästä!

Osa on varmasti sitä mieltä, että alamme on kapea. Siitä voimme olla samaa mieltä. Samalla kuitenkin toteamme asian olevan niin, että me olemme piparkakkumuottien asiantuntijoita. Kaikkea ei voi oppia yhdessä yössä, mutta me olemme aloittaneet piparkakkumuottiuramme jo kymmenen vuotta sitten ja ehtineet kerätä paljon kokemusta.

Piirsimme ensimmäiset piparkakkumuottimme aivan alusta alkaen. Parista niistä tuli klassikkoja – akasta ja ukosta. Halusimme oman versiomme niistä ja olimme löytäneet valmistajan, joka oli halukas työstämään meidän designimme mukaisia muotteja. Seuraava piirtämämme hahmo oli prinsessa. Siitä tuli nopeasti myyntisuosikki ollen edelleenkin yksi suosituimmista hahmoistamme. Olemme jopa nähneet piraattikopioita siitä, niin Ruotsissa kuin ulkomaillakin. Pitäisikö nauraa vai itkeä? Päätämme nauraa ja ottaa piraattikopiot kohteliaisuutena – yleensähän kopioidaan vain asioita, joita pidetään kauniina!

Tämän jälkeen olemme ehtineet suunnitella reilut 100 uutta hahmoa. Meidän mielestämme se on kivaa ja tulevan vuoden aikana tulemme jatkamaan. Jos sinulla on ehdotuksia, olet tervetullut kertomaan niistä!

Toivotamme teille kaikille todella hyvää uutta vuotta 2017!

1 kommentti

Roger Mer än 4 vuotta sedan
Tack själva! ? Och Gott Nytt år på er!
     

Tuottaja:  Wikinggruppen