Kauppaehdot

Tervetuloa verkkokauppaamme! Kun teet tilauksen Forminan verkkokaupassa, tarkoittaa se sitä, että hyväksyt myyntiehtomme kaikessa kokonaisuudessaan.
 
 
Yksityisyyden suoja/Henkilötiedot
Formina käyttää suurta varovaisuutta henkilötietojen kanssa. Ne pysyvät Forminan tiedossa ja takaamme, ettei niitä anneta tai myydä kolmansille osapuolille.
 
Tulemme tallentamaan henkilötietosi digitaalisesti ainoastaan toteuttaaksemme tilauksesi sekä – tarpeen tullessa – helpottaaksemme yhteydenottoa sinuun. Emme lähetä mitään mainoksia tai muuta informaatiota sähköpostiosoitteeseesi, jos meillä ei ole sinulle mitään henkilökohtaista asiaa.
Jos haluat saada meiltä uutiskirjeen ruotsiksi noin 3 kertaa vuodessa, voit tilata sen kassalla ollessasi. Uutiskirjeessä esittelemme uusia kuvioita muoteissamme ja kerromme mahdollisista kilpailuista. Uutiskirje lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 
 

Toimitus


Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen: 6,50 EUR.


Toimituskulut Euroopan sisällä: 6,50 EUR.
 
Toimituskulut muualle maailmaan: 7,70 EUR.
 
Toimituskulut Ruotsin sisällä: 29 SEK.
 
 
Toimitusaika
Tämänhetkinen toimitusaikamme Suomeen on noin 3-7 työpäivää.
Sama koskee myös muita Euroopan maita, lukuun ottamatta Ruotsia, jossa toimitus onnistuu hieman nopeammin.
Toimitusaika muualle maailmaan on 1-2 viikkoa.
Jos tarvitset nopeamman toimituksen, ole hyvä ja kerro se meille käyttämällä tilauksen yhteydessä olevaa viestikenttää. Teemme parhaamme täyttääksemme toiveesi.
Tuotteet lähetetään useimmiten postin mukana ja toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.
 
Toimitus Ruotsin ulkopuolelle
Formina on ruotsalainen verkkokauppa ja veloittaa ruotsalaisen arvonlisäveron kaikista yksityishenkilöille EU:n sisällä toimitettavista tilauksista. EU:n ulkopuolelle lähetettävistä tilauksista ei veloiteta arvonlisäveroa. Jos tilaat tuotteita EU:n ulkopuolella sijaitsevaan osoitteeseen, on paikallisten sääntöjen ja määräysten noudattaminen sinun vastuullasi. Sinun tulee siis itse maksaa mahdolliset verot ja tullimaksut. Toimitamme tuotteitamme tullivapaasti Ahvenanmaalle.
 
Toimitus yritysasiakkaille EU:n sisällä
Jos olet yritysasiakas ja tilaat toisesta EU-maasta (muu maa kuin Ruotsi), voit välttyä maksamasta arvonlisäveroa, jos ilmoitat yrityksesi alv-numeron (vat-number) tilauksen maksamisen yhteydessä. Tätä kutsutaan yhteisömyynniksi ja ostoksesi summa tullaan, ruotsin lain mukaisesti, ilmoittamaan ruotsalaiselle veroviranomaiselle.
 

Maksaminen


Maksuehdot
Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi asioidessasi verkkokaupassamme. Tästä syystä olemme solmineet sopimuksia erilaisia maksutapoja tarjoavien yritysten kanssa, jotta voisit valita mieleisesi maksutavan.
 
Maksutavat

 
Käyttämämme maksupalveluiden tarjoajan, Klarnan, avulla voit maksaa kortilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksuna. Kassalta löydät Klarnan omat, maksamista koskevat ehdot.
 
Voit myös halutessasi käyttää seuraavien maksupalvelujen tarjoajien tarjoamia palveluita:
 
Paypal (korttimaksu tai Paypal-tili)
Payson (verkkopankki tai korttimaksu)

Laskulla maksaminen
Suomalaisessa verkkokaupassamme laskulla maksaminen on ainoastaan mahdollista asiakkaille, joilla on suomalainen henkilötunnus tai yritystunnus. Käyttämämme maksupalveluiden tarjoaja, Klarna, määrittää, onko laskulla maksaminen mahdollista juuri sinulle vai ei.
  
Arvonlisävero
Kaikki verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät ruotsalaisen arvonlisäveron, 25%, mutta voit halutessasi valita nähdä hinnat ilman arvonlisäveroa – tämä tapahtuu vasemmassa kulmassa, lippujen alla.
 
 
 
Jos haluat lukea lisää erilaisista käyttämistämme maksupalveluiden tarjoajista, voit tehdä sen täällä.

 

Palautukset ja reklamaatiot

 
Palautusoikeus/30 päivän avoin kauppa

Voit muuttaa mielesi 30 päivän ajan ja sinulla on täysi oikeus vaihtaa haluamasi tuote toiseen tuotteeseen tai palauttaa ostoksesi. 30 päivän laskenta alkaa siitä päivästä, kun vastaanotat tilaamasi tuotteet. Lisätietoja tästä löytyy laskusta sekä täältä Forminan verkkokaupasta. Palautettavien tuotteiden tulee luonnollisesti olla käyttämättömiä ja avaamattomassa pakkauksessa (jos kyseessä on pakattuja tuotteita).
 
Poikkeukset: tilaustyönä tehdyt muotit
Avoin kauppa ei koske tilaustyönä tehtyjä kakkumuotteja, jotka ovat logon tai jonkin muun vastaavan muodossa.
 
Ota meihin yhteyttä ennen palautusta
Ota aina yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa info@formina.se, ennen kuin palautat tuotteita, jotta voimme sopia sopivimman palautustavan.
 
Palautuksen kustannukset ja vastuu
Sinä asiakkaana maksat palautuksesta aiheutuvat postikulut. Jos päätät palauttaa kaikki tilaamasi tuotteet, veloitetaan palautuksesta alkuperäisiä toimituskuluja vastaava summa – paitsi, että nyt sinä asiakkaana maksat palautuksesta aiheutuvat kulut.
 
Jos tilaamasi tuote vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana Forminalta sinulle, vastaa Formina tuotteesta. Palautuksen tai reklamaation yhteydessä olet sinä asiakkaana vastuussa siitä, jos tuote vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana ollessaan matkalla takaisin Forminalle.

Kuljetuksen aikana tapahtuvat vauriot/Reklamaatiot
Jos tilausta vastaanottaessasi huomaat, että lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, pyydämme sinua ottamaan siitä valokuvan ja lähettämään kyseisen kuvan meille osoitteeseen info@formina.se. Kuvaile sähköpostissa myös lyhyesti vaurioita. Lähetämme sinulle uudet tuotteet vaurioituneiden tuotteiden tilalle
 
Palautus, joka johtuu virheellisistä osoitetiedoista tai noutamattomasta paketista
Jos Posti lähettää tilaamasi tuotteet takaisin Forminalle koska et ole noutanut niitä tai koska olet antanut virheellisen toimitusosoitteen, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta toimistokuluja 20 €:n (EUR) arvosta, normaalien toimituskulujen lisäksi.
 

Muuta


Tekijänoikeus jne.
Kaikki sisältö niin Forminan verkkokaupassa kuin uutiskirjeessäkin, mukaan lukien teksti, graafinen muotoilu, logotyypit, kuvat jne., kuuluvat Forminalle eikä niitä saa kopioida tai julkaista ilman viittausta alkuperäiseen lähteeseen.
 
Tuotekuvat ja muottien koot
Verkkokaupassa olevat tuotekuvat eivät keskenään ole mittakaavassa, mutta kunkin piparkakkumuotin ohjeellinen koko ilmoitetaan aina tuotenimen yhteydessä. Jokaisen piparkakkumuotin tuotesivulla näet sekä muotin pituuden että leveyden.
 
Oikeus muutoksiin
Yritämme aina toimittaa ne tuotteet, jotka on tilattu, mutta pidätämme itsellämme oikeuden mahdolliseen loppuunmyyntiin sekä erityisten tapahtumien aiheuttamiin seurauksiin, joihin emme voi vaikuttaa millään tavalla – tällaisia voivat olla esim. kuljetusalan lakot, luonnonkatastrofit jne.
Pidätämme itsellämme oikeuden muokata näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta.
 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue