Leivo ja rakenna viihtyisä piparkakkutalo!

 

 

Pepparkakshus för alla byggare

Tämä ihana piparkakkutalo on helppo tehdä ja se sopii yhtä hyvin niin vasta-alkajalle kuin kiireisellekin. 

Vinkkejä:

Mikäli haluat tehdä taloon ikkunat pelkkien ikkuna-aukkojen sijaan, voit toteuttaa sen esim. liivatelehden avulla, jonka kiinnität seinän sisäpuolelle sokerikuorrutuksen avulla. Toinen mainio vaihtoehto on murskatut, kovat karamellit, jotka sulavat uunissa samalla, kun seinät paistuvat.

Leivo mieluusti myös piparkakkumuori ja piparkakku-ukko, jotka asuvat mökissä! Myös kuuset ja eläimet ovat kivoja, voit leipoa pihalle vaikka hienon koiran tai suloisen kissan. Tai ehkäpä päätätkin tehdä nurkan taakse pienen piparkakkulumiukon?

Asennus: Aloita yhdistämällä yksi pääty ja pitkä seinä yhteen. Liitä sitten tähän toinen päätyseinä ja kiinnitä lopuksi toinen pitkä seinä paikalleen. Kun seinäkehikko on kuivunut kunnolla, on aika asettaa katto sen päälle. Rakenna seuraavaksi savupiippu ja asenna se paikalleen. Aseta lopuksi paikalleen ovi, jonka voit liimata alustan päälle. Pieni valosarja talon sisällä tekee talosta erityisen viihtyisän!

 

Mikäli haluat leipoa piparkakkuladon tai piparkakkutallin, voit käyttää tätä mallia apunasi myös niihin. Tässä tapauksessa tee ikkunoista pienemmät ja jätä savupiippu tekemättä. Täytä talli piparkakkueläimillä - ammuvilla lehmillä ja kauniilla hevosilla, nokkivilla kanoilla ja ehkäpä vielä porsailla. Maalaistaloaiheiset piparkakkumuotit löydät täältä.

 

Valmiin piparkakkutalon mitat (noin): korkeus 20 cm, pituus 18 cm ja leveys 12 cm
 

Lataa malli tästä:

Klassisen piparkakkutalon malli

Voit myös ostaa setin leivontamuotteja upean, pienen piparkakkutalon rakentamiseen. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse leikata malleja, vaan saat painaa osat taikinasta suoraan piparkakkumuotillasi. Valmis, leivontamuoteilla valmistettu talo on kooltaan noin 13 x 10 cm ja korkeudeltaan 14 cm.

 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue