Jos haluat lukea lisää erilaisista käyttämistämme maksupalveluiden tarjoajista, voit tehdä sen täällä: 


Payson on ruotsalainen ja sekä tavallinen että turvallinen maksutapa verkossa tapahtuvassa asioinnissa niin Ruotsissa kuin muualla Pohjoismaissakin. Voit saada lisätietoja Paysonista osoitteessa www.payson.se , jossa voit myös halutessasi luoda itsellesi Payson-tilin.
 
Paypal on tunnettu, luotettava maksutapa, jota monet verkkokaupat ja heidän asiakkaansa käyttävät ympäri maailman. Paypal:in avulla voit maksaa kortilla tai rahoilla, jotka ovat omalla Paypal-tililläsi. Paypal-tilin luominen on ilmaista ja se tapahtuu erittäin nopeasti! Jos haluat lisätietoja itse Paypal:ista tai siitä, kuinka luot itsellesi Paypal-tilin, mene osoitteeseen: www.paypal.com
 
Klarna on ruotsalainen yritys, joka perustettiin kymmenen vuotta sitten. Tänä päivänä Klarna on kansainvälinen maksuratkaisujen tarjoaja erilaisille verkkokaupoille ja sillä on yhteistyökumppaneita lukuisissa maissa ympäri maailman. Jos valitset maksutavaksesi laskun, veloittaa Klarna suoraan sinua ja näin ollen sinun tulee kääntyä heidän puoleensa, jos sinulla on kysymyksiä laskuusi, laskun eräpäivään tai johonkin muuhun liittyen.
 


 

 

 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue