Rakenna upea piparkakkulinna ritareilla, prinsessoilla,
yksisarvisilla ja muulla kivalla! 

Piparkakkulinnan malli

 

Tästä upeasta piparkakkulinnasta tulee helposti kokonaisen prinsessojen tai ritareiden piparkakkumaailman keskipiste! Täytä linnanpiha sekä piparkakkueläimillä että –hahmoilla, jotka sopivat joko keskiaikaiseen tai satumaailman linnaan. Ehkäpä linnassa asuu piparkakkuprinsessa tai piparkakkuprinssi? Ritarit ja lohikäärmeet voivat myös kuulua asiaan ja linnanpihalla voit järjestää vaikkapa turnajaiset. ;)

Prinsessa- ja ritarimuotit löydät täältä.

Tämän linnan mallia on saatavana kahdessa eri koossa, suuremman linnan mitat ovat (noin) 40 x 40 cm ja korkeus 18 cm. Pienemmän linnan mitat ovat (noin) 30 x 30 cm ja korkeus 14 cm. Sinun tulee vain päättää, kumpi koko sopii tarpeisiisi paremmin.

Rakennusvinkki:

Kun kaikki osat on leivottu ja valmiit asennettaviksi, suosittelemme ensin koottavaksi neljä tornia, yksi kerrallaan. Helpointa on tehdä jokaiseen torniin ensin alaosa ja sen jälkeen yläosa. Kun ala- ja yläosat ovat kuivuneet, ne voidaan yhdistää. Lopuksi torni "muurataan" yhteen muurien kanssa ja portti asetetaan paikalleen.

 

Lataa malli tästä:

Piparkakkulinnan malli, 40 x 40 cm

Piparkakkulinnan malli, 30 x 30 cm


Mikäli kaipaat hieman nopeampaa ja helpompaa piparkakkulinnaa, meiltä löytyy myös helpon piparkakkulinnan malli, jonka voit ladata tästä.

Nettiputiikistamme löytyy myös muottisetti piparkakkulinnan rakentamiseen. Tämän setin avulla linnan rakentaminen käy vielä näppärämmin, sillä valmiita muotteja käyttäessäsi sinun ei tarvitse leikata malleja, vaan pelkästään kaulia taikina ja painaa osat irti muoteilla ennen uunissa paistamista, koristelemista ja yhdistelemistä. Muottisetillämme valmistetun linnan mitat (noin): 10 x 10  cm ja korkeus 8 cm.

 

 

 

 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue