Hieno seimi voi olla vuoden piparkakkutalo!

pepparkakskrubba mall

Tämä piparkakkuseimi on helppo rakentaa. Kiva ja erilainen muunnelma piparkakkutalosta. Piparkakkumuottien avulla voidaan valmistaa myös seimeen sopivat hahmot. Valmista seimeen esimerkiksi muori ja ukko sekä pieni minipiparkakku-ukko. Tallissa on tietysti oltava myös eläimiä, kuten lehmä ja aasi. Myös lammas sopii aiheeseen, tai miksipä ei vaikka kokonainen lauma piparkakkulampaita? Palmu tai pari antavat talon ulkopuolelle hieman itämaista tunnelmaa ja muutamat kamelit seimen takana voivat olla piste iin päälle. Piparkakkumuotit löydät täältä.

Asennus:

Aseta ensin takaosa (C) yhteen toisen lyhyen sivun (B) kanssa. Kiinnitä sitten rakennelmaan toinen lyhyt sivu (B) ja etuosa (A). Kun rakennelma on kuivunut, on aika laittaa katto (H) paikalleen. Tähti (G) kiinnitetään viimeisenä pienellä tipalla kuorrutetta. Seimen osat (D,E,F) kootaan erikseen.

Riippumatta siitä, mitä päätät käyttää laastina, sinun tulee valmistautua odottamaan osien kuivumista tekovaiheiden välillä. Sulatettu sokeri kuivuu nopeasti, mutta ei ole kaikessa kuumuudessaan kovin lapsiystävällistä. Sokerikuorrute taas ei ole polttavaa, mutta toisaalta se vaatii enemmän aikaa kuivuakseen. Kolmas vaihtoehto on käyttää laastina sulatettua leivontasuklaata, jossa on matala kaakaopitoisuus.

 

Valmiin piparkakkuseimen mitat (noin): korkeus 14 cm, leveys 25 cm ja syvyys 6 cm.
 

Lataa malli tästä:

Piparkakkuseimen malli

 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue