Rakenna hieno, suurikattoinen piparkakkutalo ja
koristele se runsaalla määrällä makeisia! 

 

Mall till pepparkakshus med stort tak

 

Tämä suurikattoinen piparkakkutalo sopii mainiosti sinulle, joka pidät makeisilla koristelemisesta! Kookkaaseen kattoon mahtuu runsaasti makeisia. Tätä taloa ei ole myöskään vaikea rakentaa, joten sen tekeminen sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin leipurille. 

Rakennusvinkki:

Tee mielellään seinät kattoa paksummasta taikinasta. Tämän talon katto on suuri ja siksi melko painava. Tästä syystä alaosan vahvuus on hyvä varmistaa, jotta se jaksaa kannatella kattoa.

Asennus: Aloita yhdistämällä yksi pääty ja pitkä seinä yhteen. Liitä sitten tähän toinen päätyseinä ja kiinnitä lopuksi toinen pitkä seinä paikalleen. Varmista, että valmis seinäkehikko on kuivunut kunnolla, ennen kuin asetat katon sen päälle. Aseta lopuksi ovi paikalleen.

Mitäpä, jos upea piparkakkutalosi sijaitsisi metsäaukealla? Ehkäpä haluat leipoa sen ympärille ihastuttavia piparkakkueläimiä? Miltä kuulostaisi vaikkapa piparkakkuhirvikettu tai komea karhu? Tai miten olisi pieni, söpö, reppuselkäinen tonttu, joka on tullut ilahduttamaan mökin asukkaita?

Vai onko tämä kenties sadun piparkakkutalo, jonka Hannu ja Kerttu löysivät metsästä? 

Valosarja tai lyhtykynttilä talon sisällä saa talosi näyttämään erityisen viihtyisältä! Muista kuitenkin paloriski, mikäli käytät elävää tulta.

Valmiin piparkakkutalon mitat (noin): korkeus 20 cm, pituus 23 cm ja leveys 20 cm
 

Lataa tästä:

Suurikattoisen piparkakkutalon malli

 

 

Tuottaja:  Wikinggruppen
Selaa luokkia
Asiakkaan alue